Kontaktirajte nas! 091/3866-943

rapanui@rapanui.hr

ELEKTRONSKA PROTUPROVALNA VRATA

 

POUZDANA ELEKTRONIKA

MATIK, MATIK Premium, MATIK App i MATIK Vip četiri su modela s elektronskim zatvaranjem i otvaranjem.
Napajanje se vrši pomoću baterije ili struje. Elektronska tehnologija koristi se kao “user friendly” i jednostavna je za korištenje. Mehanički ključ omogućuje otvaranje vrata u slučaju nestanka napajanja.

Elektronska vrata linije MATIK kombiniraju sigurnost i funkcionalnost. U 4. klasi protuprovalnosti osigurati će ista jamstva mehaničkih modela, ali i prednosti elektroničke tehnologije. Ponudu kompletira širok raspon okova i završnih obloga koje su prikladne za sve vrste ambijenata.

 

U SMJERU AUTOMATIZACIJE DOMA

Vrata linije Matik imaju različite načine otvaranja. Iznutra se pločicom sa dva prekidača upravlja i kontrolira različitim načinima otvaranja, lokalno i daljinski, preko portafona.
Izvana, kod modela Premium i VIP, elektronički sustav kontrola bravu na vratima putem tipkovnice, čitača transponder ključa, ili biometrijskog prepoznavanja. Sva vrata imaju motorizirano zatvaranje: dovoljno je pritvoriti krilo i automatski će klinovi zaključati vrata, stavljajući ih tako u stanje sigurnosti.

MATIK je prvi model u ponudi: vrata čvrstih strukturnih i funkcionalnih obilježja. Izvana se otvaraju na tradicionalan način s mehaničkim ključem. Zatvaranje je motorizirano, pritvaranjem krila, klinovi izlaze automatski.
Matik Premium otvara se pomoću numeričke tipkovnice koja može pohraniti do 99 kombinacija brojeva. Kao alternativa, vrata otvaramo prinoseći transponder ključ prema za tu svrhu predviđenom čitaču.

Matik App otvara se pomoću pametnog telefona putem aplikacije povezane bluetooth vezom na uređaj u vratima.

Matik Vip su vrata iz kategorije vrhunske elektronike. Otvaraju se pomoću transponder ključa ili čitača otiska prsta. Biometrijski sustav može prepoznati do 99 otisaka prstiju.

 

Liniju elektronskih protuprovalnih vrata MATIK dijelimo u 4 modela. Kliknite na link za pregled detalja o svakom pojedinom modelu:

🚷🔌 MATIK    🚷🔌 MATIK PREMIUM    🚷🔌 MATIK VIP    🚷🔌📱 MATIK APP