Kontaktirajte nas! 091/3866-943

rapanui@rapanui.hr

BRAVAR - HITNE INTERVENCIJE 0-24

Svakome se barem jednom dogodilo da je izgubio, zaboravio ili jednostavno ostavio ključ u bravi sa unutarnje strane vrata stana ili zaključao automobil s ključevima u bravi ili prtljažniku.

Također, s obzirom na veliku sofisticiranost protuprovalnih brava mnogi su se susreli i sa kvarovima i blokiranim protuprovalnim vratima uslijed kvara ili čak pokušaja provale.

Što učiniti u takvoj situaciji?

Ne paničarite, obratite se Rapa Nui timu hitnih bravarskih intervencija osposobljenim za rješavanje upravo takvih slučajeva uz brzo i profesionalno otvaranje vrata, te popravak brava ukoliko je došlo do kvara.

Otvaramo zaključane automobile, te zaključana ili zalupljena protuprovalna, metalna, pvc, alu i drvena vrata brzo, efikasno i bez oštećenja uz najsuvremenije tehnike i alat.

Otvaramo neispravna i zablokirana protuprovalna vrata, te mijenjamo neispravne brave i mehanizme.

Mijenjamo cilindre i brave ukoliko ste izgubili ključeve u blizini doma, ukradeni su Vam ključevi ili jednostavno želite zamijeniti dotrajali cilindar, te vadimo puknute ključeve iz brava i cilindara.

Izrađujemo MUL-T-LOCK, TITAN i DOM master sustave zaključavanja, te vršimo prekodiravanje brava i cilindara.

S obzirom da je naš tim pravilno raspoređen od istočnog do zapadnog dijela grada, na području Zagreba i Zagrebačke županije na lokaciju stižemo u roku 30 min.!

Ugovorni smo partner upravitelja zgrada GSKG d.o.o., te kvarove i intervencije na zajedničkim prostorijama navedenih objekata obavljamo iz sredstava pričuve.

Nazovite nas s punim povjerenjem 0-24 na 091 3866 943 i 091 3866 944.

Vaš “RN” tim

bravar hitne intervencije
bravar hitne intervencije
bravar hitne intervencije
bravar hitne intervencije