Kontaktirajte nas! 091/3866-943

rapanui@rapanui.hr

PROTUPROVALNA VRATA - LINIJA DESIGN

U liniji DESIGN Vighi nudi dva posebno dizajnirana modela protuprovalnih vrata koja će zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike.

 

VIGHI AXLE – NOVA DIMENZIJA LJEPOTE

Autentično rješenje i za one najzahtjevnije. Axle su vrata čije su krilo i okvir u ravnini zida. Opremljena skrivenim pantima, prilagođavaju se dizajnu interijera, te stvaraju ravnotežu s namještajem u ambijentu.
Novi paneli i obloge ih integriraju u moderne ambijente, koji su pažljivo opremljeni u skladu s trendovima.
AXLE je dostupan s okovima čija je namjena naglasiti minimalističku liniju.
Obloge s horizontalnim i vertikalnim linijama pogodne su za ambijente modernog dizajna.
Brava Vighi dodatni je element zaštite od provale. Autoblokirajući klinovi neovisni su jedan o drugome, ne izlaze iz brave, nego su distribuirani duž ruba krila. Brava, za slučaj vanrednog održavanja, može se izvući iz krila bez skidanja panela.
Tehnički gledano, Axle je revolucionaran model. Skriveni panti, imaju horizontalno i vertikalno podešavanje.

 

VIGHI LIGHTDOOR – INOVACIJA I DIZAJN

LIGHTDOOR su vrata koja “svijetle” uz pomoć LED žaruljica niske potrošnje. Uključivanje i isključivanje može se aktivirati ručno ili automatski. Doista, to je sistem koji se aktivira pomoću svjetlosnih senzora, čim se netko približi vratima.
Ako ste vlasnik stana, svjetlosna traka biti će potpora za otvaranje vrata, a ako se radi o provalniku, osvijetljen prostor oko vrata predstavljati će dodatno opterećenje.
Model LIGHTDOOR dolazi s posebnim panelom COR-TEN čelika (efekt hrđe), dobiven postupkom kontrolirane oksidacije. Efekt hrđe je stabilan, a originalna boja i izgled će ostati nepromijenjeni tijekom vremena. LIGHTDOOR je također u ponudi sa panelima od INOX čelika, sjajnog ili mat, kao i od obojenog pocinčanog lima.
Svi paneli su dizajnirani da se odupru raznim vremenskim uvjetima, vlažnim ambijentima ili s visokom koncentracijom soli, u neposrednoj blizini mora.

 

Za više informacija o modelima Axle i Lightdoor kliknite na link modela:

? VIGHI AXLE                    ? VIGHI LIGHTDOOR